Державна установа
Інститут нейрохірургії
ім. акад. А. П. Ромоданова НАМН України

03.05.2024. Вітаємо Миколу Єфремовича Поліщука з 80-річним ювілеєм і Володимира Давидовича Розуменка з врученням золотої зірки «Героя Українського народу»!

Сьогодні в актовому залі Інституту нейрохірургії відбулися визначні події!

В.о. директора Інституту нейрохірургії, член.-кор. НАМНУ, професор В.Д. Розуменко та весь колектив привітали з 80-річним ювілеєм Лікаря, Вченого, Громадського діяча, завідувача кафедри нейрохірургії НУОЗ ім. П.Л. Шупика, член.-кор. НАМНУ, професора Миколу Єфремовича Поліщука!

Микола Єфремович – багатогранна особистість, підготував власну школу нейрохірургів та здобув визнання серед колег в Україні та за її межами, органічно поєднує лікувальну, наукову та волонтерську роботу як Президент Товариства Червоного Хреста України!

Вітаємо ювіляра, бажаємо міцного здоров’я, енергії, нових ідей та подальшої праці на благо української нейрохірургії!

Приємною подію стало також нагородження в.о. обов’язки директора Інституту професора В.Д. Розуменка за особистий значний вклад в розвиток охорони здоров’я та медицини України, мужність та стійкість під час вторгнення ворога в нашу країну, вірність Українському народу, активну державницьку позицію, справжній патріотизм та непохитну любов до України золотою зіркою «Героя Українського народу»!

Вітаємо з нагородою! Бажаємо Володимиру Давидовичу натхнення та плідної праці!

© Інститут нейрохірургії ім. Ромоданова Розробка сайта: SKP

Контент менеджмент: Anna Nikiforova

Контент менеджмент: Tetyana Yovenko