Державна установа
Інститут нейрохірургії
ім. акад. А. П. Ромоданова НАМН України

31.05.2023. Звіт президента ГО “Українська нейрохірургічна асоціація”, д-ра мед. наук, професора Андрія Сірка

Шановні члени ГО «Українська нейрохірургічна асоціація»!

Ось і пройшло 2 роки з моменту заснування нашого Громадського Об’єднання.

Згідно Статуту нашої асоціації ми повинні провести II з’їзд асоціації, вибори президента та членів правління на наступний термін.

Війна в Україні не дозволяє нам це зробити цілком безпечно, тому пленумом правління асоціації прийняття рішення про проведення цього заходу в online форматі.

Правління асоціації отримало заяву та документи, згідно переліку, від професора А.Г. Сірка, як кандидата на посаду Президента Асоціації на наступний термін (2023-2025 рр).
Інших заяв від кандидатів в президенти асоціації на 2023-2025 рр на електронну адресу та офіс асоціації не надходило.

З програмою кандидата у Президенти ГО «Українська нейрохірургічна асоціація» професора А.Г. Сірка Ви мали змогу ознайомитись на сайті асоціації, та у повідомленні на Вашу електронну адресу.
За посиланням Ви маєте можливість ознайомитися з відеопрезентацією «Звіт про роботу ГО «Українська нейрохірургічна асоціація» за 2021-2023 рр https://drive.google.com/file/d/17hCu1-7lTBNHyoWhY7BUJC24QdvT-e-F/view?usp=drive_link, яку підготував діючий президент асоціації професор А.Г. Сірко.

Кандидатом у президенти ГО «УНА» професором А.Г. Сірко подано пропозиції щодо членів Правління Асоціації на наступний термін (2023-2025 рр), а саме:
Віцепрезидент ГО «УНА» – професор М.В. Хижняк,
Член правління ГО «УНА» – директор ДУ «Інституту нейрохірургії ім. акад. А.П. Ромоданова» НАМН України, академік НАМН, професор Є.Г. Педаченко,
Радник президента ГО «УНА» – професор М.Ю. Орлов,
Відповідальний секретар ГО «УНА» – доктор медичних наук В.А. Васюта,
Скарбник ГО «УНА» – кандидат медичних наук Ю.А. Лонтковський.

До подання Президента додані документи, зазначені у підпунктах 4.6.2.1, 4.6.2.2., 4.6.2.5 щодо кожного кандидата у члени Правління.

Вибори президента та членів правління відбудуться 01.06.2023 на II з’їзді ГО «УНА», який пройде в онлайн форматі після основної частини доповідей на конференції «Невідкладна нейрохірургія», присвяченій 100-річному ювілею професора Г.П. Педаченка.

Процедура голосування за кандидатуру президента та членів асоціації буде полягати в наступному: під час з’їзду УНА у чаті конференції зʼявиться посилання для голосування. Необхідно буде зробити свій вибір та повернутися до трансляції. Голосування анонімне. Результат з’явиться за кілька хвилин та буде відразу оголошений.

Правління ГО «Українська нейрохірургічна асоціація»

© Інститут нейрохірургії ім. Ромоданова Розробка сайта: SKP

Контент менеджмент: Anna Nikiforova

Контент менеджмент: Tetyana Yovenko