Державна установа
Інститут нейрохірургії
ім. акад. А. П. Ромоданова НАМН України

19.05.2023. Андрій Гук взяв участь у 20-му Конгресі Академії мультидисциплінарної нейротравматології (AMN)

12-13 травня 2023 року у місті Краків у Польщі відбувся щорічний конгрес Академії мультидисциплінарної нейротравматології.

Унікальна взаємодія медичних дисциплін
Місія AMN полягає в тому, щоб усі пацієнти з черепно-мозковою травмою отримували найкращу допомогу. Широко визнана концепція мультидисциплінарного лікування означає, що різні медичні спеціалісти, які беруть участь у процесі відновлення пацієнта після ЧМТ, обговорюють оптимальні стандарти лікування, при цьому тісно співпрацюючи один з одним.

Унікальний формат конгресу
Формування мультидисциплінарних команд вимагає взаємодії між різними медичними працівниками замість ізольованого прийняття медичних рішень. AMN підтримує цю ідею і тому розробляє програми своїх конгресів максимально інтерактивно. Окрім традиційних лекцій, на делегатів чекали актуальні навчальні курси, панельні дискусії та інтерв’ю.
Від України у цьогорічному конгресі у якості доповідача взяв участь Андрій Гук, зав. відділення ендоскопічної та краніофаціальної нейрохірургії з групою ад’ювантних методів лікування та старший науковий співробітник відділу травми центральної нервової системи ДУ «Інститут нейрохірургії ім. акад. А. П. Ромоданова НАМН України.

Фахівці нашого закладу гідно представляють Україну на міжнародному рівні!

© Інститут нейрохірургії ім. Ромоданова Розробка сайта: SKP

Контент менеджмент: Anna Nikiforova

Контент менеджмент: Tetyana Yovenko