Державна установа
Інститут нейрохірургії
ім. акад. А. П. Ромоданова НАМН України

13.03.2023. Запрошуємо до участі в науково-практичній та освітній конференції нейрохірургів України “Невідкладна нейрохірургія”

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас взяти участь в науково-практичній та освітній конференції нейрохірургів України “Невідкладна нейрохірургія”, присвяченій 100-річному ювілею проф. Г.П. Педаченка, яка відбудеться 31 травня – 2 червня 2023 р. у місті Києві.

Організатори конференції

Національний університет охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика
Інститут нейрохірургії ім. акад. А.П. Ромоданова НАМН України
Українська нейрохірургічна асоціація

Тематика конференції – невідкладна нейрохірургія при мозковому інсульті і травматичних ушкодженнях центральної нервової системи.

Наукова програма конференції буде представлена усними доповідями, а також лекціями провідних фахівців. З програмою заходу можна ознайомитися на сайті конференції https://www.2023.neuro.in.ua/

Участь у конференції – безкоштовна.

Щоб стати учасником заходу, зареєструйтесь, будь ласка, за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfgYE8UWvu36icXBnLkJEJsDo0S75yw1wzu99A4SK7lVTzdpw/viewform

Учасник конференції отримує сертифікат для атестації на присвоєння (підтвердження) лікарської кваліфікаційної категорії та йому зараховується 10 балів за критеріями нарахування балів безперервного професійного розвитку відповідно до Порядку проведення атестації лікарів, затвердженого наказом МОЗ України від 22.02.2019 №446.

Тези приймаються за посиланням
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdgyMeWdPSMmkL5JkWlaTzYgqiEqo75rWioPpJFBO2ukbgQYg/viewform
Кінцевий термін подачі тез – 01.05.2023.

Формат проведення конференції буде оголошено додатково.

Оргкомітет конференції

© Інститут нейрохірургії ім. Ромоданова Розробка сайта: SKP

Контент менеджмент: Anna Nikiforova

Контент менеджмент: Tetyana Yovenko