Державна установа
Інститут нейрохірургії
ім. акад. А. П. Ромоданова НАМН України

04.05.2022. Запуск платформи «Наука та бізнес»

Шановні колеги!

Міністерство освіти і науки інформує про запуск платформи «Наука та бізнес» з метою створення онлайн-майданчику для комунікації та ефективної взаємодії представників бізнесу та наукової спільноти, надання можливості бізнесу знайти науковий результат, а вченим – реалізувати власний потенціал і комерціалізувати наявні наукові результати.

Платформу «Наука та бізнес» створено задля стимулювання розвитку наукового та інноваційного потенціалу України, надання можливості представникам бізнесу, сфери науки та інновацій взаємодіяти за допомогою онлайн-інструменту. Такий майданчик дозволить економити час для пошуку необхідних рішень і задач, стимулювати та вдосконалювати співпрацю, а також покращувати ефективність наукових досліджень і приносити практичні результати.

Платформа «Наука та Бізнес» надає можливість:
– науковцям презентувати бізнесу свій науковий продукт або інноваційну розробку;
– бізнесу розмістити запити щодо затребуваних наукових результатів, технологій, інноваційних ідей та рішень; – усім користувачам знайти партнерів для виконання спільних наукових, науково-технічних та інноваційних проєктів;
– замовити наукову і науково-технічну експертизу.

Платформа також забезпечує:
– доступ до баз даних наукових розробок і актуальних потреб бізнесу;
– доступ до інформаційної та консультаційної підтримки для науковців і бізнесу;
– швидкий пошук партнерів для реалізації спільних проєктів як серед науковців, так і серед представників бізнесу;
– здійснення комунікації в онлайн режимі;
– популяризацію науки, інновацій і бізнесу, орієнтованого на високотехнологічні ринки.

В умовах воєнного стану платформа може слугувати для полегшення процесу пошуку партнерів для виконання наукових, науково-технічних та реалізації інноваційних проєктів, а також спільного використання наявної дослідницької та інноваційної інфраструктури.

Також на платформі розміщуватимуться анонси Science&Business Startup Bootcamp та Science&Business Demo Dау та інших заходів для поєднання наукового та інноваційного потенціалу науковців, стартаперів, компаній, експертів, інвесторів, медіа та пошуку інноваційних рішень, підвищення обізнаності з питань бізнесу, маркетингу, продажів, інвестицій та інновацій.

© Інститут нейрохірургії ім. Ромоданова Розробка сайта: SKP

Контент менеджмент: Anna Nikiforova

Контент менеджмент: Tetyana Yovenko