Державна установа
Інститут нейрохірургії
ім. акад. А. П. Ромоданова НАМН України

04.05.2022. Протягом травня відбудеться серія вебінарів для українських учених щодо використання платформи Web of Science

Шановні колеги!

З 5 до 26 травня 2022 року пройдуть безкоштовні вебінари для вчених українською мовою, під час яких обговорять можливості використання платформи Web of Science.

Вебінари, які організовує компанія Clarivate, проведе консультантка з регіональних рішень компанії Ірина Тихонкова.

На онлайн-заходах учасники зможуть удосконалити знання та вміння у роботі з платформою Web of Science та аналітичним інструментом InCites, ознайомитися з особливостями створення, коригування та використання профілів установ у Web of Science.

Для участі у вебінарах необхідно зареєструватися. Учасники зможуть отримати електронні сертифікати, якщо прослухають не менше 90% основного часу вебінару.

З програмою заходів можна ознайомитися за посиланням https://mon.gov.ua/ua/news/protyagom-travnya-vidbudetsya-seriya-vebinariv-dlya-ukrayinskih-uchenih-shodo-vikoristannya-platformi-web-science

Крім того, компанією Clarivate створено портал українською мовою, на якому доступні для перегляду відеозаписи попередніх вебінарів та інші корисні для наукової діяльності електронні ресурси, зокрема аналітичні матеріали, підготовлені Інститутом наукової інформації, що діє в структурі Clarivate.

© Інститут нейрохірургії ім. Ромоданова Розробка сайта: SKP

Контент менеджмент: Anna Nikiforova

Контент менеджмент: Tetyana Yovenko