Державна установа
Інститут нейрохірургії
ім. акад. А. П. Ромоданова НАМН України

26.01.2022. День народження професора Віталія Івановича Цимбалюка

Сьогодні, 26 січня, свій День народження – 75-річний ювілей відзначає президент НАМН України, доктор медичних наук, професор, академік НАМН та НАН України Віталій Іванович Цимбалюк.

Співробітники ДУ «Інститут нейрохірургії ім.акад.А.П.Ромоданова НАМН України» і вся нейрохірургічна спільнота України вітають видатного нейрохірурга, великого вченого, вчителя багатьох поколінь нейрохірургів, який робить все можливе, щоб Медична наука України розвивалася і займала гідне місце в світі.

Вам належить і визначна роль в інтеграції зусиль фахівців різного профілю від прифронтових шпиталів до інститутів НАМН по наданню медичної допомоги пораненим в зоні АТО/ООС.

Бажаємо не зупинятись на своєму життєвому шляху і підкорювати нові наукові вершини, а Ваш професіоналізм нехай і надалі допомагає успішно вирішувати найвідповідальніші завдання. Нехай кожен день дарує Вам радість та якомога більше приємних вражень.

В цей день від щирого серця бажаємо Вам міцного здоров’я та творчої наснаги для нових звершень на благо людей і сприяння розвитку Української нейрохірургії!!!.

Зі щирою до Вас пошаною, КОЛЕГИ

© Інститут нейрохірургії ім. Ромоданова Розробка сайта: SKP

Контент менеджмент: Anna Nikiforova

Контент менеджмент: Tetyana Yovenko