Державна установа
Інститут нейрохірургії
ім. акад. А. П. Ромоданова НАМН України

16.08.2024. Ukrainian Neurosurgical Journal включено до наукометричної бази Scopus

Повідомляємо, що Ukrainian Neurosurgical Journal, видавцем якого є Інститут нейрохірургії, включено до наукометричної бази Scopus.

Журнал вже додано до Переліку недавно прийнятих до Scopus видань. Перелік можна завантажити на сайті Scopus (див. Скачать список источников Scopus, але завантажити можуть тільки зареєстровані користувачі). У файлі натиснути на Accepted Titles Jul. 2024 у нижній лівій частині). Протягом наступних восьми тижнів видання буде додано до Scopus search.

Це стало результатом багаторічної роботи не тільки редакції, але й всієї наукової нейрохірургічної спільноти, всіх авторів, рецензентів і редакторів. У першу чергу треба відзначити наполегливі зусилля головного редактора Євгенія Георгійовича Педаченка, заступника головного редактора Білошицького Вадима Васильовича, Йовенко Тетяни Анатоліївни, перекладачки Сімонової Ірини Вікторівни і, особливо, завідувачки редакції Никифорової Анни Миколаївни, яка з початку виходу журналу в 1995 році. вкладала й вкладає душу в кожен без винятку номер.

Публікації в журналах, що цитуються в провідних наукометричних базах Scopus і Web of Science, дають авторам численні переваги. Наявність таких публікацій є вимогою до науковців, наукових установ, вищих навчальних закладів та їхніх працівників.

І ще нагадаємо, що Ukrainian Neurosurgical Journal приймає до публікації матеріали не тільки на теми хірургії центральної й периферичної нервової системи, а й з усього спектра нейронаук, від молекулярної біології до клінічної неврології та нейрохірургії.

Запрошуємо до співпраці!

© Інститут нейрохірургії ім. Ромоданова Розробка сайта: SKP

Контент менеджмент: Anna Nikiforova

Контент менеджмент: Tetyana Yovenko