The State Institution
Romodanov Neurosurgery Institute
National Academy of Medical Sciences of Ukraine

27.11.2023. Про присудження премії “Скарб Нації 2023” Інституту нейрохірургії імені А.П. Ромоданова НАМН України

25 листопада 2023 року у МЦКМ “Жовтневий Палац” відбулась Церемонія нагородження лауреатів Національної премії “Скарб Нації 2023”. Це благодійна премія, яка націлена на підтримку тих, хто захищає та самовіддано працює на захист, збереження та розвиток УКРАЇНИ.

Нагороду отримав в.о. директора Інституту нейрохірургії, академік НАМН України Володимир Давидович Розуменко:

“Я щиро вдячний голові Правління ГО “Оберіг людства”, Президенту Національної премії “Скарб Нації” Тетяні Забавській та Голові журі Національної премії “Скарб Нації” Академіку НАН України Миколі Жулинському за високу нагороду. Для мене, як керівника Інституту нейрохірургії, велика честь отримання в ці суворі роки війни нагороди “Скарб Нації 2023”.

Присудження премії відбулося у п’яти номінаціях: “Організації”, “Родини”, “Благодійни фонди та ГО”, “Особистості” та “Молоде покоління”.

В номінації “Організації ” серед переможців присудження премії “Скарб Нації” лауреатом визначено Інститут нейрохірургії імені А.П.Ромоданова НАМН України за вагомий внесок в захист України, її розвиток та розбудову.

Я щиро вітаю співробітників нашого Інституту нейрохірургії з почесною нагородою – Національною премією “Скарб Нації 2023″. Бажаю успіхів та натхнення.”

© Romodanov Neurosurgery Institute Site development: SKP

Content management: Anna Nikiforova

Content management: Tetyana Yovenko