The State Institution
Romodanov Neurosurgery Institute
National Academy of Medical Sciences of Ukraine

03.10.2023. Нагородження співробітників ДУ «Інститут нейрохірургії ім. А.П. Ромоданова НАМН України»!

Лікарі нашої установи віддано працюють та надають медичну допомогу найвищої категорії складності. З початку військової агресії лікувальна робота не припинялась ні на один день. Військові та цивільні, дорослі та діти – до нас звертаються пацієнти з усіх куточків нашої Держави. Дуже приємно, що до 30-річчя створення НАМН України Президент Академії академік Віталій Іванович Цимбалюк запросив для вручення нагород співробітників Інституту, які є професіоналами найвищого рівня!

За вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку медичної науки, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм нагороджується орденом преподобного Агапіта Цілителя Печерського в. о. директора ДУ «Інститут нейрохірургії ім. А.П. Ромоданова НАМН України», член-кор. НАМНУ професор Володимир Давидович Розуменко.

За сумлінну багаторічну роботу нагороджено знаком пошани Національної академії медичних наук України заступника директора медичного з хірургічної допомоги ДУ «Інститут нейрохірургії ім. А.П. Ромоданова НАМН України» канд. мед. наук Віктора Анатолійовича Яцика.

В нашому Інституті є унікальне відділення, яке працює надзвичайно плідно та продуктивно, надаючи медичну допомогу як цивільному населенню, так і нашим Захисникам! Це відділення відновлювальної нейрохірургії з рентгенопераційною.
Дуже приємно, що співробітники саме цього відділення були відмічені нагородами Головнокомандувача Збройними Силами України В.Ф. Залужного «За збереження життя». Нагороди отримали завідувач відділення, професор Ігор Богданович Третяк та лікар-анестезіолог Іван Іванович Буркуш!

Всіх наших колег, які отримала нагороди, об’єднує професіоналізм та відданість своїй справі.

Щиро вітаємо з нагородами! Бажаємо сил, наснаги та професійних здобутків! Миру та Злагоди!

© Romodanov Neurosurgery Institute Site development: SKP

Content management: Anna Nikiforova

Content management: Tetyana Yovenko