The State Institution
Romodanov Neurosurgery Institute
National Academy of Medical Sciences of Ukraine

Лікарі нашої установи віддано працюють та надають медичну допомогу найвищої категорії складності. З початку військової агресії лікувальна робота не припинялась ні на один день. Військові та цивільні, дорослі та діти – до нас звертаються пацієнти з усіх куточків нашої Держави. Дуже приємно, що до 30-річчя створення НАМН України Президент Академії академік Віталій Іванович Цимбалюк запросив для вручення нагород співробітників Інституту, які є професіоналами найвищого рівня!

За вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку медичної науки, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм нагороджується орденом преподобного Агапіта Цілителя Печерського в. о. директора ДУ «Інститут нейрохірургії ім. А.П. Ромоданова НАМН України», член-кор. НАМНУ професор Володимир Давидович Розуменко.

За сумлінну багаторічну роботу нагороджено знаком пошани Національної академії медичних наук України заступника директора медичного з хірургічної допомоги ДУ «Інститут нейрохірургії ім. А.П. Ромоданова НАМН України» канд. мед. наук Віктора Анатолійовича Яцика.

В нашому Інституті є унікальне відділення, яке працює надзвичайно плідно та продуктивно, надаючи медичну допомогу як цивільному населенню, так і нашим Захисникам! Це відділення відновлювальної нейрохірургії з рентгенопераційною.
Дуже приємно, що співробітники саме цього відділення були відмічені нагородами Головнокомандувача Збройними Силами України В.Ф. Залужного «За збереження життя». Нагороди отримали завідувач відділення, професор Ігор Богданович Третяк та лікар-анестезіолог Іван Іванович Буркуш!

Всіх наших колег, які отримала нагороди, об’єднує професіоналізм та відданість своїй справі.

Щиро вітаємо з нагородами! Бажаємо сил, наснаги та професійних здобутків! Миру та Злагоди!

© Romodanov Neurosurgery Institute Site development: SKP

Content management: Anna Nikiforova

Content management: Tetyana Yovenko