The State Institution
Romodanov Neurosurgery Institute
National Academy of Medical Sciences of Ukraine

30.11.2022. Інститут нейрохірургії відвідали Надзвичайний і Повноважний Посол Соціалістичної Республіки В’єтнам в Україні НГУЄН Хонг Тхакх та генеральний секретар Товариства «Україна-В’єтнам» Черванчук Сергій Анатолійович

30.11.2022 р. ДУ «Інститут нейрохірургії ім. акад. А. П. Ромоданова Національної академії медичних наук України» відвідали Надзвичайний і Повноважний Посол Соціалістичної Республіки В’єтнам в Україні НГУЄН Хонг Тхакх та генеральний секретар Товариства «Україна-В’єтнам» Черванчук Сергій Анатолійович.

Гості ознайомились з історією Інституту, його поточною діяльністю та перспективними напрацюваннями в нейрохірургії. «Я переконаний, що найближчим часом Україна та В’єтнам мають розширювати та поглиблювати співробітництво у медичній сфері та нейрохірургії зокрема”, – зазначив Посол В’єтнаму.

Генеральний секретар Товариства поінформував про унікальність в’єтнамської фармакології із використанням фітопрепаратів, та можливості їх застосування у медикаментозній терапії.

Директор Інституту Євгеній Педаченко підтримав такі ініціативи, звернувши увагу на значний нерозкритий потенціал таких двосторонніх відносин.

Гості також передали гуманітарну допомогу для закладу: портативний апарат для проведення штучної вентиляції легень та витратні хірургічні матеріали.

Євгеній Педаченко подякував в’єтнамській стороні за підтримку України та національного медичного закладу у складний період воєнного часу.

© Romodanov Neurosurgery Institute Site development: SKP

Content management: Anna Nikiforova

Content management: Tetyana Yovenko