The State Institution
Romodanov Neurosurgery Institute
National Academy of Medical Sciences of Ukraine

01.02.2017. Лекція професора Цві Рама на тему: «Прорив у світовій нейрохірургії – розширюючи грані можливого» 16 лютого 2017 року

Запрошуємо Вас відвідати лекцію професора Цві Рама – завідувача нейрохірургічного відділення Першого медичного центру Тель-Авіва, нейрохірурга, спеціаліста з хірургії головного мозку та гіпофізу, на тему: «Прорив у світовій нейрохірургії – розширюючи грані можливого».
Лекція відбудеться 16 лютого 2017 р. за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик 36, Колонна зала КМДА. Початок реєстрації у 9:30, початок лекції о 10:30. Вхід для лікарів вільний.
Лекція відбудеться за підтримки Комунальної науково-дослідної установи «Науково-дослідний інститут соціально- економічного розвитку міста» в рамках співпраці з Першим медичним центром Тель-Авіву, м. Тель-Авів, Ізраїль та міжнародною науково-освітньою медичною асоціацією MEDES.
Лекцію присвячено:
– унікальним нейрохірургічним методикам щодо збереження життєвоважливих функцій при операціях на головному мозку;
– складанню функціональної карти мозку прямо під час операції;
– інноваційним операціям в стані неспання, зі збереженням когнітивного стану пацієнтів;
– ендоскопічним трансназальним операціям аденом гіпофіза і менінгіом основи черепа.

Професор Цві Рам
Нейрохірург, фахівець з хірургії мозку і гіпофіза, завідувач нейрохірургічного відділенняя Першого медичного центру Тель-Авіва.
Клінічний досвід професора Цві Рама нараховує понад 30 років, не враховуючи 5 років служби в Армії Оборони Ізраїлю на посаді офіцера медичної служби. Професор Рам – один з визнаних світових авторитетів в галузі нейрохірургії, спеціалізується на проведенні малоінвазивних і складних операцій з видалення пухлин головного мозку і гіпофіза (включаючи операції з доступом через ніс і стереотаксичну радіохірургію), по лікуванню аневризм і іншої патології судин головного мозку, експерт в області хірургії пухлин головного мозку, в тому числі – в стані неспання, лікування гідроцефалії, важких форм епілепсії, хвороби Паркінсона, дистонії та інших рухових розладів.
Після 6 років роботи нейрохірургом в 1991 році, Цві Рам протягом 3 років працював в США. Повернувшись до Ізраїлю, він 5 років працював старшим нейрохірургом клініки Іхілов, 4 роки обіймав посаду заступника завідувача нейрохірургічним відділенням, в 2003 році став завідувачем відділенням і обіймає цей пост нині. Професор Рам також є відомим вченим, автором понад 120 наукових робіт, які зробили помітний внесок у розвиток нейрохірургії.
Додаткова інформація:
• Голова Об’єднання Європейських Асоціацій Нейрохірургів;
• Член виконавчого комітету Американської Асоціації нейрохірургів «Освіта і медична практика»;
• Національний інститут охорони здоров’я (США, Бетесда, штат Меріленд) – брав участь в розробці використання генної терапії при лікуванні пухлин головного мозку в рамках відділення нейрохірургії.
Членство в професіональних асоціаціях:
• Ізраїльська асоціація нейрохірургів;
• Американська асоціація нейрохірургів;
• Європейська асоціація нейрохірургів;
• Американський конгрес нейрохірургів;
• Американська асоціація нейрохірургічних досліджень;
• Міжнародне товариство вивчення гіпофіза, відділення СІЛА;
• Член Нейроонкологічної комісії Європейського об’єднання нейрохірургічних товариств;
• Представник Міжнародної федерації нейрохірургів в Ізраїлі;
• Ізраїльське суспільство лікування раку, член Нейроонкологічної комісії.

Більше інформації тут

© Romodanov Neurosurgery Institute Site development: SKP

Content management: Anna Nikiforova

Content management: Tetyana Yovenko