The State Institution
Romodanov Neurosurgery Institute
National Academy of Medical Sciences of Ukraine

30.12.2016. Британсько-Український Симпозіум «Нейрохірургія болю» відбудеться 20 квітня 2017 року

Шановні колеги!

Раді повідомити, що 20 квітня 2017 року в рамках традиційного Британсько-Українського Симпозіуму (BUS) в лікарні “Феофанія» (Київ) відбудеться сателітний симпозіум «Нейрохірургія болю» за участю британських і українських лекторів.

Гостем події стане один із провідних нейрохірургів Сполученого Королівства професор Кумарз Ашкан (Prof. Keyoumars Ashkan), який прочитає дві лекції:
• Хірургічне лікування болю (Surgical management of pain)
• Нейромодуляція та її застосування в лікування болю. Доказова база (Neuromodulation and its applications to treat pain – evidence base)
Доповіді проф. Ашкана забезпечуватимуться перекладом.

У ході зібрання Ви матимете змогу заслухати лекції академіка В.І. Цимбалюка («Нейрохірургічне лікування больових синдромів»), академіка Є.Г. Педаченка («Мієлорадикулярні больові синдроми. Точка зору нейрохірурга»), докторів медичних наук І.Б. Третяка («Лікування хворих з травмами периферичних нервів, ускладнених больовими синдромами»), В.В. Білошицького («Малоінвазивні перкутанні техніки в лікуванні вертеброгенного болю») та інші.

Місце проведення сателітного симпозіуму «Нейрохірургія болю» – радіохірургічний корпус Клінічної лікарні «Феофанія» ДУС.
Початок об 11:00.
Після симпозіуму учасники будуть запрошені на дружню каву.

Участь у симпозіумі відбуватиметься за попередньою реєстрацією. Організаційний внесок складатиме 300 грн.
Чекайте на подальші повідомлення.

За довідками звертатися до заступника директора з наукової роботи Білошицького Вадима Васильовича на електронну адресу headinjury@ukr.net

© Romodanov Neurosurgery Institute Site development: SKP

Content management: Anna Nikiforova

Content management: Tetyana Yovenko